Leer gemakkelijk zelf jouw doodle trimmen en knippen

Het ontstaan van de Schatkist van Prins Jan

De Schatkist van Prins Jan zit boordevol praktische tips en tricks over de vachtverzorging van jouw Doodle. Deze online videocursus is opgedeeld in 7 afleveringen. Overzichtelijke video’s met duidelijke uitleg die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Van de basis vachtverzorging tot het zelf trimmen van jouw eigen Doodle. Bij de demo’s zijn modellen ingezet met verschillende vacht types. En hoe leuk is het om zelf thuis je doodle optimaal te kunnen verzorgen? Geen spannende bezoekjes meer aan de trimsalon, maar lekker in eigen omgeving quality time met je Doodle.
Uit eigen ervaring weet ik dat de vachtverzorging van een doodle enorm veel van je tijd en energie vraagt. Een goede voorbereiding op de komst van je doodle kan hierbij echt helpend zijn. Als je gaat zoeken op het internet naar goede verzorgingsproducten, kun je zomaar verstrikt raken in het overvloedige aanbod van borstels, kammen, antiklitsprays, waterblazers, scharen, tondeuses etc. Ik kan me nog goed herinneren dat ik destijds door de bomen het bos niet meer zag. In de afgelopen jaren heb ik vele producten uitgetest. Het ene product was een dikke Yes, en van het andere product nam ik heel snel weer afscheid. Inmiddels durf ik te stellen dat ik uitgebreide kennis heb van de producten waar ik mee werk maar ook hoe ze te gebruiken. Ik werk uitsluitend met natuurlijke huisdiervriendelijke producten die de huid en vacht van je doodle optimaal verzorgen. En precies dat is allemaal vastgelegd in de Schatkist van Prins Jan.

Leer alles over over het trimmen van uw doodle in één cursus

What’s in it
for you???

Voor de Schatkist van Prins Jan betaal je een eenmalig bedrag van € 299,-. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de online video cursus. Met meer dan 65 minuten lesmateriaal. Maar dat is nog niet alles. Wanneer je de Schatkist van Prins Jan hebt aangeschaft, krijg je exclusief toegang tot de besloten facebookgroep De Schatkist van Prins Jan. Waarin je vragen kunt stellen en waar ik regelmatig aanvullende content zal plaatsen.

Start vandaag nog

Zelf leren trimmen met De Schatkist van PrinsJan

Eenmalig

€299